חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג דניס אוריינטלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג דניס עם פירות טרופיים ברוטב וודקה וחלב קוקוס.
דג דניס אוריינטלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג דניס עם פירות טרופיים ברוטב וודקה וחלב קוקוס.
הוראות הכנה
מרכיבים
דג דניס גדול
פירות טרופיים כגון מנגו בננה קרמבולה תפוח עץ אפרסק
1 שוט וודקה
חצי קופסת חלב קוקוס
עלי טימין
מלח גס ופלפל שחור גרוס
שמן זית טעים
אופן ההכנה
החלק הבעיתי במתכון הוא ניקוי הדג.
קח את הדג הטרי כמובן!!! והסר את הקשקשים .
הכנס מספריים או סכין חדה לאיפוא שהדג משתין,ובעדינות חתוך לכיוון הראש עד הזימים כך שיישארו שני צידי הבטן של הדג ולא לפגוע בראש הדג,
נקה את המעיים והזימים.
כשהדג נקי השכב אותו ןפלט אותו מעצם הגב בלי לפגוע בזנב ובראש .
הפילוט יעשה בסכין חד וגמיש שאותו יש להחליק על עצמות השידרה כך שהבשר ייפרד מהעצם.
לאחר שהסרת את שני הצדדים נתק את השדרה מהזנב ללא פגיעה בו ומהראש ללא פגיעה בו.
המדקדקים יוציאו את העצמות הקטנות שנמצאות לאורך הדג בשני הצדדים בעזרת פינצטה.
קח את התפוח וחתיך ממנו 2 פרוסות עגולות ועל מחבת חמהו טגן אותו קלות עם מעת סוכר ושומן,עד להזהבה.
חתוך את שאר הפירות לפרוסות עגולות.
בסיר קטן חמם את הוודקה עד שהאלכהול מתאדה והוסף את חלב הקוקוס +כפית סוכר חום, קצת ג'ינג'ר קמצוץ כורכום וטיפה מיץ לימון או ליים.לאחר שהרותב מתאדה מעט הורד מהאש.
פזר על הדג ובתוכו מלח פלפל וצילי יבש(שטה )
העמד את הדג על הבטן כך ששני צידי הבטן תומכות בו ומלא אותו בפירות . משח את הראש בשמן זית .
הכנס לתנור ל 12 דק והגש על צלחת כשרוטב הוודקה מסביב לדג.
בתיאבון
מגיש: lilipoot2
מקור:
שתף את המתכון