חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מוסר בכוסברה לימון ופול ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג מוסר בזיתי קלמטה לימון קוסברה ופול ירוק - מעדן אמיתי
דג מוסר בכוסברה לימון ופול ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג מוסר בזיתי קלמטה לימון קוסברה ופול ירוק - מעדן אמיתי
הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר פילה מוסר חתוך לרצועות
¼ כוס שמן זית
150 ג"ר (חופן) זיתים שחורים מגולענים מסוג קלמטה
7 שיני שום פרוסות דק
1 בצל יבש קצוץ לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ לטבעות דקות
1 לימונים פרוסים לפרוסות דקות ומגולענים
1 כף כמון
1 כפית פלפל גרוס עבה
½ כפית מלח גס
400 ג"ר פול ירוק
½ כוס יין לבן יבש
½ כוס שמיר קצוץ
1 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1.מניחים מחבת רחבה ועמוקה על להבה גדולה עם ¼ כוס שמן זית ומחממים מעט.
2.מטגנים את הזיתים כ 2 דקות תוך כדי ערבוב ומוסיפים את הבצל ומטגנים עד אידוי.
3.מבשלים , במקביל בסיר נוסף, את הפול הירוק עם 1/8 כפית מלח כ 5 דקות.
4.מוסיפים למחבת את הפלפל הירוק ומטגנים כדקה
5.מוסיפים את פרוסות השום והלימונים ומטגנים תוך ערבוב עד אשר הלימון נפרד מקליפתו
והנוזל מזוגג משהו וסמיך.
6.מוסיפים את הכמון המלח הגס והפלפל גרוס ומבשלים כדקה
7.מסננים את הפול הירוק ומוסיפים למחבת מערבבים ומבשלים כדקה
8.מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד רתיחה
9.מניחים מעל את רצועות הדגים מפלפלים וממליחים קמעה.
10.מוסיפים את הכוסברה והשמיר ומנמיכים להבה.
11.מכסים ומבשלים עוד 20 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף שגב משה
שתף את המתכון