הוראות הכנה
מרכיבים
6 חתיכות דג נילוס
חבילה כוסברה קצוצה
8 שיני שום
4 פלפל יבש מתוק
2 פלפל חריף יבש
41 כוס שמן
כף פפריקה
21 כפית כרכום
21 כפית פלפל לבן
כפית מלח שטוחה
אופן ההכנה
יש לסדר בסיר את השמן ,השום חצוים,הפלפלים,וחצי מכמות הכוסברה.
מעל לסדר את החתיכות דג,ואת מחצית הכוסברה שנשאר.
לפזר את התבלינים מעל להוסיף מים עד גובה הדג.
לבשל על אש גבוה כ-10 דקות ולהנמיך כ- 50 דקות עד לצמצום הנוזלים.
בתאבון
מגיש:
מקור: מבית אמא
שתף את המתכון