הוראות הכנה
מרכיבים
להפשיר את הדג שעתיים. לשים בקערה עם מים רותחים ,כפית מלח וחצי לימון
בינתיים:
לבשל על האש בסיר רחב
5-6 עגבניות ללא קליפה, קצוצות כמו לסלט
+ 2-3 עגבניות מגורדות
1 כף רסק עגסניות
שום לפחות ½ ראש (אפשר לזרוק שיניים שלמות או חתוכות איך שאוהבים )
חומוס מבושל בלי המים (שימורים)
+ ¼ כוס שמן זית
פפריקה מתוקה (רצוי בשמן)
כורכום
מלח
פלפל שחור /לבן
1 גמבה חתוכה רצועות קצרות ודקות
אופן ההכנה
נותנים להתבשל עוד 20 דקות עד ½ שעה או עד שטועמים
את הדג ורואים שהוא כבר התבשל ...יאמי יצא לנו סוף הדרך
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון