חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דונאטס אמריקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום, בעבר היו מאפיות של דאנקן דונאטס עד שנסגרו, הדונאטס שלהם ממש מיוחדים אני מחפשת מתכון שישתווה בטעמו לדאנקן דונאטס
דונאטס אמריקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום, בעבר היו מאפיות של דאנקן דונאטס עד שנסגרו, הדונאטס שלהם ממש מיוחדים אני מחפשת מתכון שישתווה בטעמו לדאנקן דונאטס
הוראות הכנה
מרכיבים
60 גרם שמרים
½ כוס מים פושרים
½ 1 כוסות חלב מורתח ומקורר
½ כוס סוכר
½ כפית מלח
2 ביצים
1/3 כוס שמן
5 כוסות קמח מנופה
לזיגוג :
½ כוס חמאה מומסת
2 כוסות אבקת סוכר
½ 1 כפיות תמצית וניל
4 כפות מים חמים
לטיגון
1 ליטר שמן
אופן ההכנה
1 ממיסים את השמרים במים הפושרים ומעבירים לקערת המערבל עם וו הלישה (לחלופין אפשר להשתמש במעבד מזון עם להב הפלסטיק).
מוסיפים את החלב, הסוכר והביצים ולשים 30 שניות במהירות נמוכה. מגבירים למהירות בינונית, ולשים כ-2 דקות נוספות, תוך הוספת שתי כוסות מהקמח. מפסיקים את פעולת המערבל, ומקפלים ידנית את שארית הקמח אל תוך הבצק. מכסים את הקערה ומשהים להתפחה כשעה.
2 מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1.5 ס"מ וקורצים בעזרת כוס עיגולים בקוטר 4 ס"מ. באמצעות כוסית קורצים במרכז כל עיגול "חור" שגודלו כמחצית מקוטר העיגול החיצוני. מכסים ומשהים לתפיחה כחצי שעה נוספת.
3.מחממים שמן לטיגון עמוק, ומטגנים הטבעות כדקה מכל צד, עד להזהבה. מוציאים, מניחים על מגבות נייר ומשהים לצינון.
4 הזיגוג: שמים את מרכיבי הזיגוג בסיר קטן ומבשלים תוך ערבוב כ-2 דקות, עד שנוצר מרקם אחיד. טובלים את הדונאטס בנוזל החם מצדם האחד בלבד, ומניחים לצינון.
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון