חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דייסת קרמל מופלאה חמה או קרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דייסת קרמל חמה או קרה brניתן לאכולה בעודה חמה בימים קרים או להעבירה לכלים אישיים ולצננה במקרר brולאוכלה כפודינג
דייסת קרמל מופלאה חמה או קרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דייסת קרמל חמה או קרה brניתן לאכולה בעודה חמה בימים קרים או להעבירה לכלים אישיים ולצננה במקרר brולאוכלה כפודינג
הוראות הכנה
מרכיבים
דייסת קרמל
לדייסה
8 כפות סולת מלאה
4 כוסות חלב
1 שקיק סוכר וניל
קמצוץ מלח
חופן צימוקים
אגוזים, שקדים קצוצים לפי הטעם
חומרים לקרמל
1/2 חבילה חמאה
4 כפות סוכר חום דמררה
2 כפות דבש או סילאן
אופן ההכנה
להכנת הדייסה
1.להרתיח את החלב ולהנמיך את האש .
2.להוסיף את הסולת לאט תוך ערבוב , להביא לרתיחה נוספת תוך ערבוב .
3.לבשל על אש קטנה עד שמסמיך .
4.להוסיף את הקרמל ולערבב היטב ראה אופן הכנה למטה)
5.לפזר מעל צימוקים אגוזים ושקדים
לגירסה הקרה
1. לאחר שלב מס 3 לצקת לקערית הגשה ולשפוך מעל את הקרמל . אפשר גם לערבב את מחצית הקרמל בתוך הדייסה ובחצי השני למזוג מעל . לפזר מעל את הצימוקים והשקדים.
להכנת הקרמל
במחבת להמיס את החמאה סוכר והדבש ולבשל עד הסמכה בדרגה של טופי כשמוכן
להעביר מידית לדייסה בעודה חמה מאוד ולערבב היטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון