חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לקינוח יפני מעולה, מומלץ לאכול עם שוקולד.
דנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לקינוח יפני מעולה, מומלץ לאכול עם שוקולד.
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו קמח אורז
שתיים וחצי כוסות סוכר
כפית של אבקת אפיה
2 כוסות מים
כפית של אבקת וניל
1 מיכל של חלב קוקוס
רבע כפית של צבע מאכל אדום
1 וחצי כוסות של קמח תפו"א
אופן ההכנה
1. חמם תנור לחום של 175 מעלות, שמן תבנית בגודל של 20 על 28. ערבב ביחד את קמח האורז, הסוכר ואבקת האפיה ושים בצד.
2. בקערה בינונית, תערבב ביחד את המים, הוניל, חלב הקוקוס וצבע המאכל האדום. תערבב את התערובת שהתקבלה ביחד עם התערובת שהכנת מקודם. שפוך את כל מה שיצא לך לתבנית.
3. כסה את התבנית עם נילון נצמד ותאפה את התערובת כשעה. אחרי שעה תן לתערובת להתקרר.
4. הוצא את התערובת מהתבנית אחרי שהיא התקררה והנח אותה על משטח נקי שפיזרת עליו קמח תפו"א. תחתוך לחתיכות בעזרת סכין פלסטיק.
5. זרוק לשמן רותח את הכדורים שעשית ואחרי שהם משחימים הוצא, שים על נייר סופג, פזר אבקת סוכר ושוקולד ובתיאבון
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון