חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דניס במילוי עשבי תיבול על הגריל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה פשוט – ככה טעים. ממלאים את הדגים בעשבי התיבול האהובים עליכם – רוזמרין, נענע, כוסברה או תערובת של כמה מינים
דניס במילוי עשבי תיבול על הגריל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה פשוט – ככה טעים. ממלאים את הדגים בעשבי התיבול האהובים עליכם – רוזמרין, נענע, כוסברה או תערובת של כמה מינים
הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס מנוקים היטב
מלח
שמן זית
צרור גדול של עשבי תיבול קצוצים
אופן ההכנה
מדליקים גריל פחמים, ודואגים שהפחמים יהיו אפורות (מה שמכונה לוחשות) ובטמפרטורה נמוכה.
* ממליחים דגים ומורחים אותם היטב בשמן זית.
* ממלאים את הדגים בעשבי תיבול, מניחים אותם על הגריל למשך 5 דקות, והופכים לצד השני בעזרת מרית. הופכים רק פעם אחת, כדי שהעור לא ייקרע.
גיוון: אפשר להחליף את מילוי עשבי התיבול ברוטב פסטו.
מגיש: קיבי
מקור: דרור פילץ
שתף את המתכון