הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס מפולטים
2 לימונים חצויים ופרוסים
2 פלפלים חריפים חתוכים גס
חצי כוס כוסברה טריה קצוצה
1 צנצנת רוטב עגבניות מזרחי של קנור
חצי כוס מים
אופן ההכנה
מניחים את הדגים בתבנית אפייה עם העור כלפי מטה. מדללים את הרוטב בחצי כוס מים ויוצקים על הדגים. מניחים את פרוסות הלימון על הדגים. מפזרים את הפלפלים החריפים על פרוסות הלימון. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כעשרים דקות.
מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים מעל את הכוסברה הטריה.
מגיש:
מקור: חוברת מתכוני פסח של קנור
שתף את המתכון