הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפיים נקיות
דבש לפי הטעם
רוטב צילי תאילנדי חריף רצוי.: Thai Sriracha chilli sauce, חלק ללא חתיכות צילי
1 חב' חמאה או 150 ג"ר מחמאה
2 כפות מיונז היינץ
אופן ההכנה
1.לטגן את הכנפיים בחמאה או המרגרינה עד שישחימו ולהוסיף 2 כפות מיונז
2.לערבב דבש ורוטב צילי (ולטעום, ולהחליט אם רוצים יותר דבש או יותר צ´ילי. מי שאכל
את הכנפיים המקוריות לא יתקשה להגיע לטעם הנכון. מי שלא - שיעשה לפי שטעם שלו)
3.להוסיף מים עד שיגיע לסמיכות של חלב בערך.
4.לשפוך את התערובת על הכנפיים במחבת, להנמיך את האש, ולבשל תוך רתיחה איטית
כרבע שעה.
לערבב ולנקות תחתית כדי שהקרמל לא ישרף לתת למים להתאדות, ולרוטב להסמיך.
להגיש לוהט ולהתענג
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון