חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


המבורגר אמריקאי N0 1 בארץ האדיר של "אגדיר"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההמבורגר הטקסני הוא גס ונימוך מה זה טעים חבל"ז brניתן לאוכלו ב"אגדיר" ו"בבלאק"
המבורגר אמריקאי N0 1 בארץ האדיר של "אגדיר"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההמבורגר הטקסני הוא גס ונימוך מה זה טעים חבל"ז brניתן לאוכלו ב"אגדיר" ו"בבלאק"
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
ל 6 מנות (במשקל 250 גרם כל אחת)
1.5 ק"ג אונטר-ריב (הנתח בין הצוואר לאנטריקוט) טחון גס
שמן זית
2 בצל בינוני קצוץ דק
2 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור טחון טרי
2 כפות קוניאק
שמן לטיגון
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. מחממים במחבת מעט שמן זית. מטגנים בצל עד שהוא שקוף. מסננים ומצננים.
מקפלים את הבצל לבשר.
2. מתבלים בקוניאק, מלח ופלפל. יוצרים 4 קציצות (אפשר להכין עם רינג להמבורגר)
3. מחממים שמן במחבת. סוגרים את ההמבורגר כדקה מכל צד.
4. מעבירים את ההמבורגרים לגריל פחמים או מצלה (משטח צלייה) חם. צולים
דקה-שתיים, עד שהשוליים נראים מוכנים וצבע הבשר משתנה. הופכים
ומטגנים גם את הצד השני.
5. מגישים בתוך לחמנייה עם ירקות ומלפפון כבוש.
להגשה:
חסה, פרוסות עגבנייה, טבעות בצל, מלפפונים כבושים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון