חיפוש


הפקאנים של קרמבולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרמבולה חברתי הגתה את המתכון הזה, שמתגלגל כבר הרבה זמן ברשת. brאני מכינה ושומרת במקרר בצנצנת אטומה. brאפשר להגיש ככה סתם, ופעם הגשתי את זה עם קציפת גבינת עיזים, במקום קרקרים. נפלא. brאפשר להכין פיצוחים שונים בדרך זו. br
הוראות הכנה
מרכיבים
חלבון ביצה + כפית מים
500 גר' פקאנים
1 כוס סוכר
1 כפית קינמון
2 כפיות אגוז מוסקט
2 כפיות פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
אופן ההכנה
למרוח תבנית אפיה גדולה בחמאה.
לחמם תנור ל- 160°C .
לערבב בקערה גדולה חלבון + כפית מים, להוסיף לקערה את האגוזים לערבב היטב עד שיצופו בחלבון.
בקערה נפרדת לערבב את הסוכר, הקנמון, אגוז המוסקט, פלפל שחור ומלח. להוסיף לאגוזים ולערבב.
לפזר את הפקאנים בתבנית המשומנת, לאפות בחום של- 160°C במשך 20 דקות.
להוציא על ניר אפיה עד שיתקרר.
לשמור במיכל סגור.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון