הוראות הכנה
מרכיבים
חלבון ביצה + כפית מים
500 גר' פקאנים
1 כוס סוכר
1 כפית קינמון
2 כפיות אגוז מוסקט
2 כפיות פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
אופן ההכנה
למרוח תבנית אפיה גדולה בחמאה.
לחמם תנור ל- 160°C .
לערבב בקערה גדולה חלבון + כפית מים, להוסיף לקערה את האגוזים לערבב היטב עד שיצופו בחלבון.
בקערה נפרדת לערבב את הסוכר, הקנמון, אגוז המוסקט, פלפל שחור ומלח. להוסיף לאגוזים ולערבב.
לפזר את הפקאנים בתבנית המשומנת, לאפות בחום של- 160°C במשך 20 דקות.
להוציא על ניר אפיה עד שיתקרר.
לשמור במיכל סגור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון