הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס סוכר חום עדין
1 שורש זנגביל טרי חתוך דק
1 כף פלפל אנגלי
2 כפות פלפל שחןר שלם.
4 מקלות קינמון
2 כוסות מים
32 קוביות קרח
26 מנות רום בקרדי גולד
26 מנות וודקה
13 מנות ג'ין
2 כוסות מיץ תפוזים
1/2 כוס מיץ אננס
10 לימונים חתוכים
1/4 בקבוק מיץ פטל ממותק
אופן ההכנה
בסיר גדול הרתח ללא מכסה את הזנגביל ,סוכר חום כל התבלינים מקלות הקינמון והמים.
בקערת פונצ' להכניס את קוביות הקרח ,רום וודקה מיץ תפוזים ומיץ אננס.
ערבב טעם והוסף מיץ תפוזים אם נדרש.
הוסף מהסיר את הרוטב שהתקבל וערבב.
הוסף את מיץ הפטל הממותק
הגש בכוס עם קוביית קרח.
מגיש:
מקור: קריבי
שתף את המתכון