הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כפות רוטב סויה
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות זנגביל קצוץ
2 כפות בצל ירוק קצוץ דק
2 כפות חומץ
¼ כפית שמן צ'ילי
קמצוץ שמן שומשום
לוונטון: 300 גרם חסילונים נקיים
1 כף עלי כוסברה קצוצים
1 כף בצל ירוק קצוץ
½1 כפות זנגביל קצוץ
1 כפית שרי
1 כפית רוטב סויה
1 כפית רוטב צדפות
¼ כפית סוכר
¼ כפית שמן שומשום
16 דפי וונטון מוכנים (להשיג בחנויות המזרח הרחוק)
אופן ההכנה
להכנת הוונטון יש לקצוץ את החסילונים היטב. מערבבים את החסילונים הקצוצים עם יתר חומרי הוונטון, למעט דפי הוונטון, ומשהים במקרר לחצי שעה. מניחים ממלית החסילונים במרכז כל דף וונטון ומקפלים למשולש ואז מהדקים את הקצוות של המשולש הממולא.
מחממים מים בסיר בינוני. כאשר המים רותחים מבשלים את כיסוני הוונטון במים כשתי דקות ומוציאים החוצה. מסדרים את הכיסונים בצלחת הגשה.
מערבבים היטב את יתרת החומרים, יוצקים על הכיסונים ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף קיילי קוונג
שתף את המתכון