חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


וונטון חסילונים עם בצל ירוק וזנגביל בויניגרט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

וונטון חסילונים עם בצל ירוק וזנגביל בויניגרט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כפות רוטב סויה
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות זנגביל קצוץ
2 כפות בצל ירוק קצוץ דק
2 כפות חומץ
¼ כפית שמן צ'ילי
קמצוץ שמן שומשום
לוונטון: 300 גרם חסילונים נקיים
1 כף עלי כוסברה קצוצים
1 כף בצל ירוק קצוץ
½1 כפות זנגביל קצוץ
1 כפית שרי
1 כפית רוטב סויה
1 כפית רוטב צדפות
¼ כפית סוכר
¼ כפית שמן שומשום
16 דפי וונטון מוכנים (להשיג בחנויות המזרח הרחוק)
אופן ההכנה
להכנת הוונטון יש לקצוץ את החסילונים היטב. מערבבים את החסילונים הקצוצים עם יתר חומרי הוונטון, למעט דפי הוונטון, ומשהים במקרר לחצי שעה. מניחים ממלית החסילונים במרכז כל דף וונטון ומקפלים למשולש ואז מהדקים את הקצוות של המשולש הממולא.
מחממים מים בסיר בינוני. כאשר המים רותחים מבשלים את כיסוני הוונטון במים כשתי דקות ומוציאים החוצה. מסדרים את הכיסונים בצלחת הגשה.
מערבבים היטב את יתרת החומרים, יוצקים על הכיסונים ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף קיילי קוונג
שתף את המתכון