חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זיתים מבושלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זיתים מבושלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כ-350 גרם זיתים מגולענים
1 כף שמן לטיגון
3 שיני שום שלמות, קלופות
100 גרם רסק עגבניות
2 עגבניות קלופות, מגוררות דק
חצי כוס מים
1 כפית מרק תיבול עוף אמיתי - אסם
חצי כפית פפריקה מתוקה
1 כף פטרוסלינון טרי קצוץ
רבע כפית כמון
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מסננים את הזיתים וחולטים במים רותחים למשך שעה, להפיג את המליחות.
2. מחממים את השמן בסיר קטן, על להבה בינונית, ומטגנים בו את הזיתים ושיני השום 2 דקות.
3. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגוררות והמים, ומערבבים. מתבלים במרק התיבול, הפפריקה, הפטרוסלינון, הכמון והפלפל, ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומכסים.
4. מבשלים כ-40 דקות, ובוחשים מדי פעם. מגישים חם.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון