חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זנגולה ממתק בצק ספירלה מהמטבח העיראקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זנגולה ספירלות בצק ברוטב סוכר
זנגולה ממתק בצק ספירלה מהמטבח העיראקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זנגולה ספירלות בצק ברוטב סוכר
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג קמח לבן
1/4 כוס סוכר
25 ג' שמרים טריים או 3 כפיות גדושות שמרים יבשים
חצי ליטר מים
שמן לטיגון
לסירופ:
חצי ק"ג סוכר
1 ליטר מים
מיץ מ-1/2 לימון
1 כפית תמצית מיי הדרים או ורדים
אופן ההכנה
1.מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת דלילה ומתפיחים עד להכפלת הנפח
לשים שוב את הבצק ומתפיחים שוב עד להכפלת נפח
2.מכינם את הסירופ מבשלים את כל חומרי הסירופ ומערבבים ומשאירים על להבה נמוכה מאוד
3.מחממים את השמן במחבת (לא טיגון עמוק)
4.שוברים התפחה ומכניסים את הבצק לשק זילוף עם פיה רחבה
5.מזלפים ישירות למחבת בצורת ספירלה לגודל הרצוי ומכניסים לשמן החם ומטגנים עד
להשחמה(לא שרוף)
6.מוציאים מהשמן ומעבירים לסירופ שהתקרר לחם החדר לטבילה טובה מוציאים ומצננים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נעימה
שתף את המתכון