חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתת תפוחי אדמה ("מחקק") בעישבי טיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתת תפוחי אדמה ("מחקק") בעישבי טיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצל גדול
3 תפוחי אדמה גדולים
5-6 ביצים בינוניות
½ חב' כוסברה (ללא תולעים)
או ½ חבילה פטרוזיליה (ללא תולעים)
2 כפיות מלח
½ כפית פלפל שחור
סיר או מחבת רחבה
אופן ההכנה
לגרד בצל, לגרד תפוחי אדמה, לקצוץ את הכוסברה או הפטרוזילה, לערבב כל החומרים בקערה
לחמם שמן במחבת ולשפוך פנימה ולבשל על אש נמוכה צד אחד ואחר-כך בעזרת צלחת גדולה להפוך את הפשטידה לצד השני ולבשל על אש נמוכה עד להשחמה.
ולהגיש בתוספת גבינות וסלט ירקות וכל העולה על רוחכם. ב ה צ ל ח ה רבה ובתיאבון.
והכי חשוב אל תשכחו לברך על הפשטידה שהכל נהיה בדברו....!!!!!!!!!
מגיש: א.ל
מקור:
שתף את המתכון