חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חומוס חם עם גרגירים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחר שעברתי על המתכונים באתר ולא מצאתי את מבוקשי, ולאחר שהמתכון של החומוס היפואי לא נראה כמתכון שאותו אני מחפש, ולאחר שמחקו לי את הבקשה הקודמת ( לא יפה, שאלתי במקום הנכון) אני שואל שוב. brכבר הרבה זמן אני ממש רוצה לדעת איך עושים חומוס חם עם גרגירים, כמו במסעדות הידועות. brאני מדבר על חומוס חם כמו אצל סעיד בעכו, או אבו אדהם שבכפר יסיף או ארזים בשלומי, אלו שמות המקומות שם ממש נהנתי מהחומוס אבל אני בטוח שיש עוד מקומות טובים. brבכולם יש איזה מאפיין או מרכיב ( האמת נראה לי שזה ביצה קשה) שהופך אותו למדהים... brתודה מראש. br brנותנת כאן מתכון המשולב בין הכמויות של חיים כהן, לבין הטכניקה של ערביי ירושלים כפי שלמדתי.
חומוס חם עם גרגירים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחר שעברתי על המתכונים באתר ולא מצאתי את מבוקשי, ולאחר שהמתכון של החומוס היפואי לא נראה כמתכון שאותו אני מחפש, ולאחר שמחקו לי את הבקשה הקודמת ( לא יפה, שאלתי במקום הנכון) אני שואל שוב. brכבר הרבה זמן אני ממש רוצה לדעת איך עושים חומוס חם עם גרגירים, כמו במסעדות הידועות. brאני מדבר על חומוס חם כמו אצל סעיד בעכו, או אבו אדהם שבכפר יסיף או ארזים בשלומי, אלו שמות המקומות שם ממש נהנתי מהחומוס אבל אני בטוח שיש עוד מקומות טובים. brבכולם יש איזה מאפיין או מרכיב ( האמת נראה לי שזה ביצה קשה) שהופך אותו למדהים... brתודה מראש. br brנותנת כאן מתכון המשולב בין הכמויות של חיים כהן, לבין הטכניקה של ערביי ירושלים כפי שלמדתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר' גרגירי חומוס שהושרו במשך לילה בהרבה מים
1. כפית אבקת אפייה
4. כפות טחינה גולמית
מלח
אופן ההכנה
מסננים את החומוס ומבשלים על אש גבוהה כשעה+ עם אבקת האפייה עד שהחומוס מתרכך.
חשוב לכפות את הקצף מהסיר כל הזמן.
מסננים ושומרים את מי הבישול.
שומרים חלק מגרגירי החומוס בצד.
מכניסים את החומוס והטחינה ומרסקים במעבד מזון, מוסיפים מי בישול כדי להגיע למרקם דליל יותר. מתבלים במלח.
ניתן להוסיף מיץ לימון לפי הטעם.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון