הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם חומוס לניגוב
לבשר:
4 כפות שמן זית
400 גרם כף או צאך בקר טרי טחון עם 100 גרם שומן כבש
1 בצל גדול קלוף קצוץ דק מאוד
3 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טחון
3/4 כפית בהראט ערבי
קורט צילי יבש טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מחממים מחבת כבדה. כאשר היא חמה, מוסיפים שמן ומחממים היטב. מטגנים בצל להזהבה, מוסיפים למחבת את הבשר ומשחימים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות. מוסיפים שום, מתבלים, ובסיום הטיגון מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומורידים מהאש.
משטחים חומוס בצלחת הגשה, ובמרכז מניחים מתערובת הבשר. מעטרים בפטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים.
מגיש:
מקור: אבי שטייניץ (תמונה:אילון פז)
שתף את המתכון