חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חורש חבושים עם בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוכל פרסי אסור לפספס
חורש חבושים עם בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוכל פרסי אסור לפספס
הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר שריר פרוס לפרוסות
6 חבושים שטופים וחתוכים לרצועות
קופסא עגבניות מרוסקות
1 בצל גדול מגורד
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנטנות
פרוסות חצילים מטוגנות
תבלינים : , מלח פלפל , פפריקה מתוקה , מרק עוף
אופן ההכנה
להרתיח את הבשר ולשפוך את המים
לטגן בצל גדול מגורד עד שקיפות לאחר מכן להוסיף את הבשר לערבב ולטגן כמה דקות
לקחת סיר לחץ ולהכניס לתוכו את כל החומרים מלבד החבושים והחצילים
ל- שעה וחצי בישול
לקראת החצי שעה האחרונה לכבות את הגז ולהמתין שהסיר יתקרר ולא יהיו יותר אדים
לבדוק אם אפשר לפתוח את המכסה , רק לאחר שאפשר לפתוח
פותחים ומוסיפים את רצועות החבושים
ולהמשיך את הבישול ל-חצי שעה נוספת
בתום בישול שופכים את החורש לקערה מקשטים מעל עם חצילים מטוגנים
מגישים את החורש עם אורז לבן
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון