הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר שריר פרוס לפרוסות
6 חבושים שטופים וחתוכים לרצועות
קופסא עגבניות מרוסקות
1 בצל גדול מגורד
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנטנות
פרוסות חצילים מטוגנות
תבלינים : , מלח פלפל , פפריקה מתוקה , מרק עוף
אופן ההכנה
להרתיח את הבשר ולשפוך את המים
לטגן בצל גדול מגורד עד שקיפות לאחר מכן להוסיף את הבשר לערבב ולטגן כמה דקות
לקחת סיר לחץ ולהכניס לתוכו את כל החומרים מלבד החבושים והחצילים
ל- שעה וחצי בישול
לקראת החצי שעה האחרונה לכבות את הגז ולהמתין שהסיר יתקרר ולא יהיו יותר אדים
לבדוק אם אפשר לפתוח את המכסה , רק לאחר שאפשר לפתוח
פותחים ומוסיפים את רצועות החבושים
ולהמשיך את הבישול ל-חצי שעה נוספת
בתום בישול שופכים את החורש לקערה מקשטים מעל עם חצילים מטוגנים
מגישים את החורש עם אורז לבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון