חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף במרינדת סויה וחרדל על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה תורגם מאתר אנגלי , מצורף אליו סרטון וידיאו על אופן ההכנה ! brזהו נסיון לבדוק האם ניתן לקשר בין המתכון לסרט הנמצא באתר אחר ! brגם לי זה נסיון הלואי ונצליח כולנו כי הכל יהיה יותר יפה ונחמד - אם נסריט את מהלך הבישול ונצרף גם תמונה וגם סרטון.
חזה עוף במרינדת סויה וחרדל על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה תורגם מאתר אנגלי , מצורף אליו סרטון וידיאו על אופן ההכנה ! brזהו נסיון לבדוק האם ניתן לקשר בין המתכון לסרט הנמצא באתר אחר ! brגם לי זה נסיון הלואי ונצליח כולנו כי הכל יהיה יותר יפה ונחמד - אם נסריט את מהלך הבישול ונצרף גם תמונה וגם סרטון.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרפרי חזה עוף או הודו
1/2 כוס יין לבן
2 כפות סויה
2 כפות חרדל ד'יזון
1 כף מיץ לימון
2 כפיות שמן צילי חריף
2 כפיות שמן שומשום
אופן ההכנה
בקערה לערבב את כל המרכיבים.
לשטוף את הבשר ולייבש בעזרת מפית
להכניס את הבשר לפלסטיק עם סגר נצמד ולשפוך פנימה את המרינדה.
להוציא אויר מהשקית ולסגור היטב.
סובב את השקית על מנת שהבשר יקבל מכל צדדיו את המרינדה.
שים את השקית בקערה והכנס למקרר ל 12-24 שעות.
הוצא את הבשר מהשקית ללא המרינדה (לשפוך או לשמור בנפרד)
צלה על הגריל בחום בינוני משני צדדיו עד לקבלת גוון חום שרוף.
מגיש: gilai
מקור: אנגלי
שתף את המתכון