חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף בנוסח מחושפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להכנה ביום הקודם לסעודה על מנת שהעוף יספוג את כל הטעמים שברוטב. br brהסגנון המחושפל נטעם לראשונה על ידי ברחבי בריטניה , פשוט להכנה וממש ממש טעים . br brלאוהבי הסגנון המתוק .
חזה עוף בנוסח מחושפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להכנה ביום הקודם לסעודה על מנת שהעוף יספוג את כל הטעמים שברוטב. br brהסגנון המחושפל נטעם לראשונה על ידי ברחבי בריטניה , פשוט להכנה וממש ממש טעים . br brלאוהבי הסגנון המתוק .
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג חזה עוף
חצי כוס שקדים
חצי כוס תמרים יבשים
חצי כוס צימוקים שחורים
בטטה אחת גדולה
250 מ"ל חלב קוקוס
כפית קארי צהוב
2 כפות חמאת בוטנים (אפשר גם עם חתיכות הבוטנים)
2 בצלים גדולים
חצי כוס יין אדום (עדיף מתוק של הקידוש )
2 שיני שום .
אופן ההכנה
משרים את הצימוקים בתוך יין אדום (שיכסה את הצימוקים) למשך חצי שעה עד שעה.
מבשלים את הבטטות במים רותחים (בערך חצי שעה או עד אשר רכות אבל לא מתפרקות , אפשר לנעוץ מזלג לבדוק )
חותכים את העוף לחתיכות קטנות ומטגנים עד לגוון צהוב . (כחמש עד עשר דקות ).
בסיר בינוני שופכים את החלב קוקוס עד לרתיחה מוסיפים את הקארי והחמאת בוטנים ומערבבים ומורידים מהאש .
לחתוך את הבטטות והבצלים לריבועים קטנים .
במחבת מטגנים את הבצל עד להשחמה ואז מוסיפים את הבטטות ,השום והשקדים לעוד כ 5 דקות הכל על אש גבוהה.
מעבירים את כל התערובות למגש עם העוף ומוסיפים מעל את הצימוקים (לאחר שסוננו מהיין)
אופים על 180 מעלות צלזיוס למשך שעה .
מידי פעם לערבב.
מגיש: לוכד העננים
מקור: עצמי
שתף את המתכון