הוראות הכנה
מרכיבים
1 רוטב קארי הודי
500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
21 כוס יין לבן יבש לבישול
קמח לפי הצורך
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון.
אופן ההכנה
מערבבים קמח, מלח ופלפל בצלחת שטוחה.
מצפים את רצועות העוף בתערובת הקמח, מטגנים, מניחים על צלחת ומכסים.
יוצקים למחבת את היין ומבשלים תוך כדי קירצוף המשקע של הטיגון הקודם, למשך 3 דק'.
מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים את הרוטב ומבשלים למשך 5 דק' נוספות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון