הוראות הכנה
מרכיבים
½ חזה עוף חתוך לקוביות
½ קופסא של קרם קוקוס
2 כפיות נדיבות אבקת קארי
7 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
½ בצל פרוס דק
1 שן שום קצוצה דק
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ דק
½ פלפל חריף קצוץ דק
מעט מלח
שמן
אופן ההכנה
במחבת רחבה מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום, הזנגביל והפלפל החריף ומערבבים ביחד כדקה. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים ביחד, תוך ערבוב, כשתיים-שלוש דקות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב ביחד במשך כשתיים עד שלוש דקות. מוסיפים את הקארי ומעט מלח. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה כשתיים שלוש דקות ומורידים מהאש.
מגישים חם עם אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון