חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף / בשר/ באטריות מטוגנות פריכות - MI KROP
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקדמה למתכון
חזה עוף / בשר/ באטריות מטוגנות פריכות - MI KROP
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקדמה למתכון
הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם אטריות אורז
2-3 כוסות שמן לטיגון עמוק
חזה עוף שלם חתוך לקוביות גדולות
125 גרם בקר חתוך
4-5 שרימפס חצויים
4 שיני שום קצוצות דק
¼ כוס נבטים
3 ביצים מקושקשות
¼ כוס חומץ
¼ כוס מי דגים
1/3 כוס סוכר
½ כפית אבקת צ'ילי
עלי כוסברה טריים
אופן ההכנה
משרים את אטריות האורז במים קרים עד שיתרככו.
מייבשים אותם מספר שעות.
מטגנים את האטריות בשמן עמוק, כמות קטנה בכל פעם עד שיהיו פריכות וזהובות.
מייבשים במגבת ומניחים בצד.
מקפיצים את השום, מוסיפים את העוף, השרימפס, הבקר (או החזיר) כ- 5 דקות.
מוסיפים מעט מלח.
בוחשים פנימה את הביצים וממשיכים לבשל עד שיתייצבו.
מוזגים את החומץ בצד המחבת, את מי הדגים, הסוכר ומערבבים הכל. ממשיכים לבשל עד שכמעט כל הנוזלים יתאדו.
לבסוף, מוסיפים את אבקת הצ'ילי. מנמיכים את החום ומערבבים פנימה את אטריות האורז.
מערבבים היטב.
מגישים עם נבטים טריים.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון