הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל
1 ביצה
פיטרוזיליה
אריסה/סחוג
לימון
קופסה של פטריות
1 גמבה צהובה או אדומה
½ קופסה של תירס
2 שיני שום
1 גזר
8 חתיכות שלמות של חזה עוף
פפריקה אדומה
מלח
רוטב סויה
אופן ההכנה
-להשתמש בווק
-לקצוץ בצל , לשים בשמן חם עד השחמה .
-להוסיף את הפטריות ,שום(קצוץ), גמבה(רצועות), תירס, גזר(רצועות) .להוסיף את הנבטים .
-אחרי שהכול משחים-טובלים את החזה עוף בביצה עם הפטרוזיליה והאריסה. מוסיפים את חזה העוף לתוך הווק(רצועות) מוסיפים ישר את הפפריקה ,מלח ורוטב סויה .
-לפני ההגשה לשולחן סוחטים קצת לימון על המאכל המוקפץ.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון