הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
בצל דגול חתוך לרצועות
4 שיני שום פרוסות דק
2 כפיות מחית קארי ירוק חריף
פחית חלב קוקוס
2 פלפלים אדומים או צהובים חתוכים לרצועות
1 גזר חתוך לקייסמים
שמן שומשום
שמן רגיל
חופן עלי נענע קצוצים דק
אופן ההכנה
מחממים במחבת שמן עם קצת שמן שומשום על אש גבוהה, מוסיפים את הבצל והקארי ומקפיצים כ 2 דקות, מוסיפים את השום ואחרי דקה מוסיפים חזה העוף כאשר העוף משנה את צבעו ללבן מוסיפים את הגזר לאחר כדקה מוסיפים את הפילפלים. מקפיצים דקה נוספת ומוסיפים את חלב הקוקוס והנענע. מסמיכים את הרוטב על הלהבה הגבוהה ביותר למשך ב3 דקות ומגישים על אורז לבן או נודלס. מפזרים מיל
ניתן להחליף חזה העוף בנתחי פרגית ,בקר, או שרימפס.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון