חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ממולא באגוזי מלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה br brיפה לעין
חזה עוף ממולא באגוזי מלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה br brיפה לעין
הוראות הכנה
מרכיבים
6 יחידות חזה עוף במשקל 100 גר' ליחידה
למילוי:
צרור עלי ביליקום (ריחן)
80 גר' מישמשים מיובשים
80 גר' שזיפים מיובשים
80 גר' תאנים מיובשות
80 גר' אגוזי מלך חצויים
לציפוי:
פירורי לחם
50 גר' אגוזי מלך קצוצים דק
150 גר' קמח
2 ביצים טרופות (עם מעט מים)
תבלינים:
מלח
פלפל לבן
אגוז מוסקט
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. משטחים את חזה העוף על יריעת ניילון, מתבלים במלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט
2. לכסות את כל שטח החזה בעלי בזיליקום
3. קוצצים את הפירת המיובשים מניחים מעל לעלי הבזיליקום
4. מניחים מעל תערובת הפירות את חצאי האגוזים
5. מגלגלים לגלילות קטנות (אני מחזקת בקיסם עץ)
בשלב זה אפשר להכניס להקפאה מהירה לכמה דקות לייצוב
6. את הגלילים מגלגלים בקמח, מנערים משאריות קמח
7. מעבירים לבלילת הביצים
8. מערבבים בצלחת את פירורי הלחם והאגוזים הקצוצים
9. מעבירים את הגלילי העוף לציפוי בפירורי לחם ואגוזים
10. מטגנים כ-6 דקות על אש בינונית טיגון עמוק בשמן שחומם היטב
11. מוציאים, מנחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השמן
12. פורסים בעובי של 1.5 - 2 ס"מ
13. מגישים חם
14. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: jhon phillip carroll שידרוג שלי
שתף את המתכון