חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף עם תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף עם תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של חזה עוף (מעין שניצל עבה) נקיים מעור ועצמות
4 כפות שמן זית
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
1 כפית סוכר
מיץ משלושה תפוזים
מיץ מלימון אחד
½ כוס יין לבן
פלחי תפוז לקישוט
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מתבלים את העוף במלח ופלפל. מחממים את השמן במחבת עמוקה ומטגנים את העוף משני הצדדים להשחמה קלה. מוציאים ומניחים בצד. מוסיפים למחבת את הבצל והגזר להשחמה. מוסיפים את מיץ הלימון, מיץ התפוזים והיין הלבן. מרתיחים מספר דקות לעירוב הטעמים. מעבירים את הרוטב למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל. מחזירים למחבת את הרוטב ומניחים בו העוף למשך כעשר דקות עם כיסוי.
מגישים מקושט בפלחי תפוז טריים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון