הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרבעים
2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לטבעות
1 כוס רוטב תאילנדי
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצלים על אש נמוכה מערבבים מדי פעם.
מחממים מחבת וצורבים את ניתחי העוף כ-2 דקות מכל צד
כשהבצלים רכים וזהובים מכניסים לסיר את ניתחי העוף מערבבים היטב ויוצקים מעל את הרוטב עם חצי כוס מים.
מכסים ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה
ומערבבים מדי פעם כדי שהרוטב יכסה את כל הניתחונים באופן שווה.
מגיש:
מקור: אירית
שתף את המתכון