הוראות הכנה
מרכיבים
- 6 יחידות חזי פרגיות נקיות וחתוכות לרצועות
- 3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
- 2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות דקות
- 6 פטריות פורטובלו מופרדות מהרגליים וחתוכות לרצועות (אפשר שמפניון)
- כוס נבטים עבים
- 2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
- כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
- גבעול לאמון גרס (עשב לימון) רק הלבן קצוץ דק או מגורר
- מלח ופלפל שחור
- חצי כוס רוטב סויה אמיתי
אופן ההכנה
- מחממים מחבת עם שמן (רצוי ווק).
- מוסיפים את רצועות חזי הפרגיות ומקפיצים כדקה.
- מוסיפים את הירקות בהדרגה לפי הסדר תוך כדי טלטול הווק בלהבה גבוהה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים (חוץ מהסויה).
- כשהעוף והירקות השחימו מעט מוסיפים את רוטב הסויה ומטגנים בערך עוד דקה.
- מגישים כשהמוקפץ עוד חם.
- מומלץ להגיש לצד אורז לבן מאודה או מבושל.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון