חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזרת עם סלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החזרת הוא שורש חריף במיוחד טוב להורדת לחץ דם,ניקוי הכבד ומערכת השתן והכליות. brלאסמתים br brזהירות!!!!!!! החזרת חריפה במיוחד כשטוחנים אותה יש לפתוח את כל החלונות ולשים מאוורר brלפיזור הריח... brהאשכנזים אוכלים את החזרת עם קציצות הדג (גפילטע פיש) או עם צלי עוף
חזרת עם סלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החזרת הוא שורש חריף במיוחד טוב להורדת לחץ דם,ניקוי הכבד ומערכת השתן והכליות. brלאסמתים br brזהירות!!!!!!! החזרת חריפה במיוחד כשטוחנים אותה יש לפתוח את כל החלונות ולשים מאוורר brלפיזור הריח... brהאשכנזים אוכלים את החזרת עם קציצות הדג (גפילטע פיש) או עם צלי עוף
הוראות הכנה
מרכיבים
3 שורשים של חזרת
5-6 סלק אדום
1 כוס חומץ הדרים
מלח,סוכר לפי הטעם
אופן ההכנה
להשרות את החזרת עם קליפה יום יומים במים ולהחליף מידי פעם את המים.
לבשל את הסלק עם קליפה במים עד שיהיו רכים אבל לא רכים מידי (כשעה)
לקלף את החזרת לחתוך לעגולים שנכנסים לטוחן חשמלי או ידני .
לקלף את הסלק לחתוך לחתיכות שנכנסות לטוחן
לטחון את החזרת ולהוסיף את הסלק ( מי שאוהב חריף שיוסיף פחות סלק או יותר סלק לפי הטעם).
להוסיף חומץ מלח וקצת סוכר לפי הטעם
אפשר לעשות 2 סוגים אחד חריף ואחד פחות חריף (לפי כמות הסלק)
לשים בצנצת סגורה היטב במקרר . לשמירה לטווח ארוך להוסיף עוד חומץ
מגיש: shoshig
מקור: פולני
שתף את המתכון