הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות חילבה, טחונה דק
3 שני שום
מעט עלי כוסברה
1 פלפל חריף קטן
מיץ מלימון אחד
מעט מלח
קורט ציפורן
אופן ההכנה
1. משרים את החילבה בקערה מלאה מים, כדי שתתפח למשך כל הלילה
2. שמים את החילבה במעבד מזון ללא המים, מוסיפים את השום, הכוסברה, הפלפל החריף,
מיץ הלימון, המלח ומעט ציפורן
3. מערבבים במעבד המזון למשך מספר דקות ומוסיפים מים קרים בהתאם לצורך עד שמתקבל
מרקם סמיך וחלק
4. מאחסנים במקרר עד להגשה
5. בתיאבון
מגיש:
מקור: אימי זצל
שתף את המתכון