חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חילבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כידוע החילבה טובה להורדת רמת הסוכר בדם.
חילבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כידוע החילבה טובה להורדת רמת הסוכר בדם.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות חילבה, טחונה דק
3 שני שום
מעט עלי כוסברה
1 פלפל חריף קטן
מיץ מלימון אחד
מעט מלח
קורט ציפורן
אופן ההכנה
1. משרים את החילבה בקערה מלאה מים, כדי שתתפח למשך כל הלילה
2. שמים את החילבה במעבד מזון ללא המים, מוסיפים את השום, הכוסברה, הפלפל החריף,
מיץ הלימון, המלח ומעט ציפורן
3. מערבבים במעבד המזון למשך מספר דקות ומוסיפים מים קרים בהתאם לצורך עד שמתקבל
מרקם סמיך וחלק
4. מאחסנים במקרר עד להגשה
5. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אימי זצל
שתף את המתכון