הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שקדים מולבנים
חצי כוס שמן אגוזים (יש בחנויות טבע)
50-60 גרם דבש, או לפי העין ולפי מידת המתיקות הרצויה, לא פחות משלוש כפות גדושות
חצי כפית מלח (חיוני)
60 - 50 גרם טחינה גולמית לא פחות משלוש כפות
אופן ההכנה
מכניסים את השקדים למעבד מזון עם להב פלדה,
ומעבדים אותם למחית חלקה יחד עם שמן האגוזים
מוסיפים חצי כפית מלח ואת הטחינה
כשהמחית חלקה, מוסיפים את הדבש ומערבבים קלות
*לעיבוי המרקם יש להוסיף עוד טחינה גולמית
מעבירים לצנצנת סגורה הרמטית ושומרים במקרר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון