הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם
5 בצלים
1 ראש שום
6 תפוחי אדמה
300 גר שעועית מושרת ללילה
חצי כוס גריסים
6 ביצים
אופן ההכנה
שמן בסיר לחץ לטגן את העוף משני הצדדים עם מעט מלח גס
להוציא את העוף לחתוך גס את הבצלים להכניס לסיר לחץ
מעל את העוף שעועית וגריסים נכנסים לצידי העוף
למעלה תפוחי אדמה ביצים וראש שום
לערבב בכוס מים כפית כוכום וכף פפריקה אדומה
להוסיף מים עד שלשת רבעי הסיר
להוסיף כף דבש ו2 כפיות מלח
לבשל 3 4 שעות על אש נמוכה בסיר לחץ
לקחת תבנית גדולה להפוך את הסיר
ןללקק את האצבעות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון