הוראות הכנה
מרכיבים
8 תפו"א בינוניים
2 בצלים גדולים
1 כוס שעועית מושרית
חצי כוס גריסי פנינה
חצי ק"ג בשר (עם שומן לא חובה)
מעט עצמות (רגל לא חובה)
5 שיני שום
כפות סוכר לטיגון
3 כפות סוכר לתיבול
2 כפות פפריקה מתוקה
פלפל שחור מעט
2כפות אבקת מרק עוף
מלח
אופן ההכנה
לחממם שמן להוסיף 2 כפות סוכר עד שישחים ( לא לשרוף) ומיד להוסיף את הבצל הקצוץ
2 לטגן את הבשר בבצל (ניתן במקום הבשר או בתוספת. גרונות הודו)
להוסיף את שאר הדברים ( למעט ההגריסים) ולטגן מעט
3 להוסיף מים רותחים לתת לו להגיע לרתיחה
4 להוסיף את התבלינים (קינמון לא חובה) ושום קלוף שלמים
5 לאחר חצי שעה של בישול להשים על אש קטנה להוסיף את הגריסים לבשל עוד שעה - שעה וחצי
נ.ב
ערב שבת לפני שאתם שמים על הפלטה להרתיח
בקרוב!!!
אני יביא לכם מתכון של בצק ( קוגלה) להוסיף לחמין
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון