חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין טשולענט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין שבשבת תרגישו שהיה שווה לחכות
חמין טשולענט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין שבשבת תרגישו שהיה שווה לחכות
הוראות הכנה
מרכיבים
8 תפו"א בינוניים
2 בצלים גדולים
1 כוס שעועית מושרית
חצי כוס גריסי פנינה
חצי ק"ג בשר (עם שומן לא חובה)
מעט עצמות (רגל לא חובה)
5 שיני שום
כפות סוכר לטיגון
3 כפות סוכר לתיבול
2 כפות פפריקה מתוקה
פלפל שחור מעט
2כפות אבקת מרק עוף
מלח
אופן ההכנה
לחממם שמן להוסיף 2 כפות סוכר עד שישחים ( לא לשרוף) ומיד להוסיף את הבצל הקצוץ
2 לטגן את הבשר בבצל (ניתן במקום הבשר או בתוספת. גרונות הודו)
להוסיף את שאר הדברים ( למעט ההגריסים) ולטגן מעט
3 להוסיף מים רותחים לתת לו להגיע לרתיחה
4 להוסיף את התבלינים (קינמון לא חובה) ושום קלוף שלמים
5 לאחר חצי שעה של בישול להשים על אש קטנה להוסיף את הגריסים לבשל עוד שעה - שעה וחצי
נ.ב
ערב שבת לפני שאתם שמים על הפלטה להרתיח
בקרוב!!!
אני יביא לכם מתכון של בצק ( קוגלה) להוסיף לחמין
מגיש: קובי10
מקור:
שתף את המתכון