חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים מטוגנים בסויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים מטוגנים בסויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינוניים יפים וקלים
שמן לטיגון עמוק
חצי כוס רוטב סויה
1 כוס סוכר
2 כוסות מים
כפית ג'ינג'ר טרי כתוש
כפית שום טרי כתוש
בצל ירוק קצוץ דק או עירית קצוצה דק
אופן ההכנה
קולפים את החצילים ופורסים אותם לאצבעות כמו צ'יפס, מחממים בסיר קטן על האש את כל חומרי המשרה: מים, סויה, סוכר, ג'ינג'ר ושום, החימום צריך להיות עדין ללא רתיחה עד שכל הסוכר נמס.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את אצבעות החצילים טיגון מהיר עד שהם משחימים, סופגים עודפי שמן, מניחים את אצבעות החצילים המטוגנים בתוך המשרה, ונותנים לנוח ללילה במקרר.
להגשה: מוציאים מן המשרה את הכמות הרצויה לצלחת קטנה עם מעט מהרוטב, זורים עירית או בצל ירוק קצוצים, וקוצרים את המחמאות.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון