חיפוש


חצילים קטנים פיקנטיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להשאיר יום יומיים במקרר לספיגת טעמים
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו וחצי חצילים קטנים וטריים
שיני שום קלופות וחצויות
סחוג אדום
מלח, קורט סוכר
חומץ רגיל
אופן ההכנה
בסיר גדול לשים החצילים עם מים לכיסוי להוסיף מלח ומעט סוכר, להרתיח ולבשל על אש קטנה כ-20 דק'
לסנן ולקרר מעט. לקטום את העוקצים.
בעזרת קצה ידית של כפית לחורר כל חציל (עד חציו) ולדחוף פנימה מעט סחוג וחתיכת שום
להניח החצילים הממולאים בצפיפות בכלי שאפשר לסגור הרמטית.לכסות בחומץ .
לכסות ולאכסן במקרר
תהנו ובתיאבון.
מגיש: shushki
מקור:
שתף את המתכון