הוראות הכנה
מרכיבים
10 חצילים גמדיים
שיני שום כתושות מ1 ראש
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית קינמון
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
פלפל אדום טחון
2 כפות מלח
1/2 כוס חומץ
1 כפית שטוחה סוכר
1 כוס מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מנקים את החצילים מהעלים ויוצרים פתח קטן למילוי.
מערבבים את השום הכתוש, שמן הזית, אגוז המוסקט,
הקינמון, המלח, הפלפל השחור והפלפל האדום.
ממלאים כל חציל בתערובת השום והתבלינים.
מרתיחים כוס מים עם 2 כפות מלח, 1/2 כוס חומץ וסוכר
ומצננים.
מסדרים את החצילים על צנצנת וממלאים במי המלח-חומץ.
מחמיצים בצנצנת סגורה הרמטית במשך כשבוע עד שבוע
וחצי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון