הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג דג נסיכת הנילוס חתוך לפרוסות
1 ק"ג עגבניות טריות חתוכות לקוביות גסות
חצי ק"ג פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
4 בצלים גדולים קצוצים
10 שיני שום שלמות
8 פלפלים אדומים חריפים מיובשים
1 צרור כוסברה טריה קצוצה
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס שמן זית
2 כפות סוכר
1 לימון גדול פרוס דק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל, השום ומחצית עשבי התיבול בסיר רחב כעשר דקות. מוסיפים את יתר החומרים, למעט הדגים, ומבשלים כעשר דקות נוספות. מוסיפים 2 ליטר מים (או ציר דגים, אם רוצים) ומביאים לרתיחה. מסדרים את הדגים יפה בעיגולים בתוך הסיר הרחב ומבשלים 20 דקות נוספות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון