חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חריימה מרוקאי עם נסיכת הנילוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חריימה מרוקאי עם נסיכת הנילוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג דג נסיכת הנילוס חתוך לפרוסות
1 ק"ג עגבניות טריות חתוכות לקוביות גסות
חצי ק"ג פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
4 בצלים גדולים קצוצים
10 שיני שום שלמות
8 פלפלים אדומים חריפים מיובשים
1 צרור כוסברה טריה קצוצה
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס שמן זית
2 כפות סוכר
1 לימון גדול פרוס דק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל, השום ומחצית עשבי התיבול בסיר רחב כעשר דקות. מוסיפים את יתר החומרים, למעט הדגים, ומבשלים כעשר דקות נוספות. מוסיפים 2 ליטר מים (או ציר דגים, אם רוצים) ומביאים לרתיחה. מסדרים את הדגים יפה בעיגולים בתוך הסיר הרחב ומבשלים 20 דקות נוספות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון