הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פילה דג נסיכת הנילוס חתוך לקוביות גדולות
3 עגבניות פרוסות לטבעות
2 פלפלים ירוקים פרוסים לטבעות
צרור כוסברה
2 כפות רסק עגבניות
1 פלפל חריף קצוץ דק
1 כפית שום כתוש
חצי כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
3-4 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר חסין אש. מניחים את הדג לדקה, הופכים ומוציאים מהסיר. מוסיפים לסיר את רסק העגבניות וליטר מים. מערבבים היטב. מוסיפים את הפפריקה, השום, המלח, הפלפל החריף ומחצית צרור הכוברה (קצוצה). מבשלים יחד, תוך ערבוב, כעשר דקות. מחזירים את הדג פנימה. מסדרים מעל את העגבניות, הפלפל הירוק והכוסברה שנותרה (שלמה). מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כרבע שעה. מכניסים לתנור לעוד 20 דקות בחום של 200°C.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון