חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חרימי נוסח סבתא רגינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה הינו מקורי שמעובר במשפחה
חרימי נוסח סבתא רגינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה הינו מקורי שמעובר במשפחה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי ים בינוניים נקיים ופרוסים רצוי לוקס/פרידה
2 כפות גדושות שום כתוש
2 כפות פלפלצומה גדושות(נראה כממרח המרכיב הינו פלפל אדום חריף שום שמן זית ומלח)
3 כפות רסק עגבניות גדושות
1 כף קרויה (קימל טחון)
1 כף כמון
חצי כוס שמן זית
1 כף מיץ מלימון טרי
מלח
2-2.5 כוסות מים
חלה טריה
והמון אהבה
אופן ההכנה
הכנת הרוטב
מחממים את השמן ומטגנים קלות את השום (אך לא לחרוך אותו) מוסיפים את הפלפלצומה רסק העגבניות התבלינים והמים ומבשלים על אש נמוכה עד שהרסק לא חמוץ(כ-15 דקות)
טועמים את הבישול במידה וצריך להוסיף מעט מים או תבלינים זה הזמן
אך הרוטב צריך להיות מעט סמיך וחריף
מוסיפים את הדגים ואת מיץ הלימון ומבשלים עוד 20-25 דקות בסיר מכוסה
ובתאבון
מגיש: tig
מקור:
שתף את המתכון