הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי ים בינוניים נקיים ופרוסים רצוי לוקס/פרידה
2 כפות גדושות שום כתוש
2 כפות פלפלצומה גדושות(נראה כממרח המרכיב הינו פלפל אדום חריף שום שמן זית ומלח)
3 כפות רסק עגבניות גדושות
1 כף קרויה (קימל טחון)
1 כף כמון
חצי כוס שמן זית
1 כף מיץ מלימון טרי
מלח
2-2.5 כוסות מים
חלה טריה
והמון אהבה
אופן ההכנה
הכנת הרוטב
מחממים את השמן ומטגנים קלות את השום (אך לא לחרוך אותו) מוסיפים את הפלפלצומה רסק העגבניות התבלינים והמים ומבשלים על אש נמוכה עד שהרסק לא חמוץ(כ-15 דקות)
טועמים את הבישול במידה וצריך להוסיף מעט מים או תבלינים זה הזמן
אך הרוטב צריך להיות מעט סמיך וחריף
מוסיפים את הדגים ואת מיץ הלימון ומבשלים עוד 20-25 דקות בסיר מכוסה
ובתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון