הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם אננס טרי נקי ופרוס לטבעות (מוציאים את הליבה)
1 כוס סוכר
חצי ליטר מים
60 גרם עמילן תירס
חצי כפית קינמון טחון
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
בצק פריך בסיסי למאפים מתוקים (ע"ע)
שבבי קוקוס
דובדבנים מסוכרים
אופן ההכנה
מרתיחים את האננס עם המים והסוכר כ-10 דקות. מדללים את עמילן התירס במעט מים ומוסיפים לסיר עם האננס. מוסיפים את הקינמון ואגוז המוסקט ומבשלים על אש נמוכה כחמש דקות. משמנים תבנית פאי ומקמחים אותה. מרדדים את הבצק ופורסים על התבנית, כולל השוליים. יוצקים את תעולת הסיר לתבנית הפאי עם הבצק. מפזרים מעל קוקוס טחון ואת הדובדבנים המסוכרים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה.
ניתן להגיש חם, קר או בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון