חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט אננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט אננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם אננס טרי נקי ופרוס לטבעות (מוציאים את הליבה)
1 כוס סוכר
חצי ליטר מים
60 גרם עמילן תירס
חצי כפית קינמון טחון
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
בצק פריך בסיסי למאפים מתוקים (ע"ע)
שבבי קוקוס
דובדבנים מסוכרים
אופן ההכנה
מרתיחים את האננס עם המים והסוכר כ-10 דקות. מדללים את עמילן התירס במעט מים ומוסיפים לסיר עם האננס. מוסיפים את הקינמון ואגוז המוסקט ומבשלים על אש נמוכה כחמש דקות. משמנים תבנית פאי ומקמחים אותה. מרדדים את הבצק ופורסים על התבנית, כולל השוליים. יוצקים את תעולת הסיר לתבנית הפאי עם הבצק. מפזרים מעל קוקוס טחון ואת הדובדבנים המסוכרים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה.
ניתן להגיש חם, קר או בטמפרטורת החדר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון