חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טארט" שוקולד קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"טארט" שוקולדי ועשיר, עם טוויסט קצת אחר
"טארט" שוקולד קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"טארט" שוקולדי ועשיר, עם טוויסט קצת אחר
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים לבצק פריך (תבנית בקוטר 28 ס"מ):
300 גר' קמח
200 גר' חמאה
100 ג' אבקת סוכר
1 ביצה שלמה
לקרם שוקולד קוקוס:
300 גר' שוקולד מריר משובח
200 מ"ל חלב קוקוס
1 ביצה שלמה
1 חלבון
50 גר' סוכר
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
1. לעבד במעבד מזון קמח אבקת סוכר וחמאה עד לקבלת פירורים. להוסיף ביצה ולהמשיך לעבד מעט. לסיים ע"י לישה ידנית קצרה. לעטוף בניילון נצמד ולקרר כשעה.
2. לרדד ולסדר בתבנית, ושוב לקרר כחצי שעה.
3. להניח על הבצק נייר אפיה ועליו שעועית יבשה. לאפות אפייה עיוורת בחום של 170 מעלות כ-15 דקות.
אופן הכנת השוקולד:
1. לחמם את חלב הקוקוס – ליצוק על השוקולד ולערבב למרקם אחיד.
2. להקציף את הביצה והחלבון עם הסוכר עד לקצף קשה ולקפל בעדינות לתוך ה"גנאש".
הרכבת המנה:
1. ליצוק את תערובת השוקולד לתוך הקלתית, לאפות בחום של 150 מעלות כ- 15 דקות בלבד.
2. אפשר להוסיף שבבי קוקוס לתערובת השוקולד.
3. כדאי להגיש עם סורבה קוקוס.
4. לקרר לחלוטין לפני החיתוך (לאחר האפייה)
5. לחתוך בעדינות עם סכין חדה.
מגיש: יוסף ל
מקור: המתכון באדיבות חווה גרבוז ממסעדת פורלין
שתף את המתכון