הוראות הכנה
מרכיבים
3 קילו בשר הודו (עדיף שוקיים) או 3 קילו בשר עוף
6 כוסות מים
2 קוביות מרק עוף
1 עלה דפנה
1 כפית מלח
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כפית טימין
1 כפית מרווה
2 שיני שום,
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
6 יח' גמבה אדומה חמוצה חתוכה לקוביות
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
*לביטחון נוסף להקרשה ניתן להוסיף כף זלטין לנוזל
אופן ההכנה
1. בסיר עם 3 ליטר מים רותחים מבשלים ההודו / עוף, המרק, עלה דפנה, מלח. מכסים ומבשלים עד שהבשר רך מאוד, כ - 2 שעות.
2.מניחים את הבשר בצד להתקרר.
3.לסיר עם נוזלי העוף מוסיפים את היין עד לרתיחה.
4.מסירים את הבשר מהעצמות לרבות, גידים, עצמות.
5.מעבירים את הבשר למגימיקס ומפעילים בפולסים מןסיפים תימין, מרווה, בצל, שום, פטרוזיליה, ופלפל שחור.
6.מערבבים בקערה את נוזלי הבישול וכל שאר החומרים
7.שופכים ומעבירים את הכל לתבנית אינגליש קייק מכסים בניילון נצמד ןומקררים עד להקרשה, לפחות 6 שעות.
8.משחררים באמצעות העברת סכין חדה בדפנות , טובלים במים חמים למשך 5 שניות, ואז הופכים על גבי צלחת הגשה ופורסים.
מגישים עם לחם, חסה, התבלינים על סנדוויצ 'ים, או לשרת רגיל. הכמות: 6 מנות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון