חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טבית (חמין עיראקי) ממולא חלקי פנים עוף על מצע אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל של יהדות עיראק חמין עיראקי אבל קל הן לעיכול והן להכנה brעוף ואורז ממולא באורז לבבות כבדים ושאר דברים טובים על מצע אורז brשמיתבשל/נאפה לאיטו
טבית (חמין עיראקי) ממולא חלקי פנים עוף על מצע אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל של יהדות עיראק חמין עיראקי אבל קל הן לעיכול והן להכנה brעוף ואורז ממולא באורז לבבות כבדים ושאר דברים טובים על מצע אורז brשמיתבשל/נאפה לאיטו
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף טרי
רבע כוס שמן
1 בצל קצוץ
1 כפית בהרט (תערובת תבלינים עיראקית)
3 עגבניות קצוצות
1 כף רסק עגבניות
מלח, פלפל שחור טחון טרי
4 כוסות מים
3 כוסות אורז שטוף היטב, מסונן
למילוי:
4 כפות שמן
1 בצל קצוץ
6 קורקבנים קצוצים
1 כוס אורז שטוף היטב
1 כפית בהרט לקובה
2 עגבניות קצוצות
1 כף רסק עגבניות
מלח, פלפל שחור טחון טרי
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מכינים את המילוי: מערבבים את כל חומרי המילוי. ממלאים את פנים העוף. מפרידים עם הידיים בין העור לבשר העוף וגם לשם מכניסים מילוי. סוגרים את העוף ומהדקים בעזרת קיסם.
להכנת העוף: שמים שליש כוס שמן בסיר, מטגנים את הבצל והבהרט עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את העוף ומטגנים מעט מכל צדדיו, מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל ואח"כ את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על להבה נמוכה. מוציאים את העוף בזהירות מהסיר ומניחים בצד.
מכניסים את האורז לסיר עם הרוטב, מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה עשרים דקות.
מכניסים את העוף לסיר האורז. דוחפים ומטביעים את העוף באורז.
מכסים ומכנסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך כל הלילה.
מוציאים מהתנור ומסירים את המכסה. מניחים על פתח הסיר צלחת גדולה. הופכים את הסיר בזהירות על הצלחת. מגישים ואוכלים בשמחה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון