חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טבעות בצל מטוגנות בטמפורת בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טבעות בצל מצופות ציפוי מדהים של בצק בירה
טבעות בצל מטוגנות בטמפורת בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טבעות בצל מצופות ציפוי מדהים של בצק בירה
הוראות הכנה
מרכיבים
4-6 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות
בלילת הטמפורה:
½1 כוסות קמח
½1 כפיות אבקת אפיה
¼ כפית סוכר
½ כפית מלח
1 בקבוק בירה
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את כל חומרי הטמפורה עד לקבלת עיסה אחידה מכסים בניילון נצמד
ומכניסים למקרר לשעתיים.
2. פורסים את הבצלים לטבעות ומפרידים
3. מחממים היטב שמן עמוק בסיר.
4. מטגנים את טבעות הבצל כשהן מצופה בבלילת הטמפורה עד הזהבה.
5. מעבירים לצלחת עם נייר סופג ממליחים עם מעט מלח גס
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון