הוראות הכנה
מרכיבים
4-6 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות
בלילת הטמפורה:
½1 כוסות קמח
½1 כפיות אבקת אפיה
¼ כפית סוכר
½ כפית מלח
1 בקבוק בירה
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את כל חומרי הטמפורה עד לקבלת עיסה אחידה מכסים בניילון נצמד
ומכניסים למקרר לשעתיים.
2. פורסים את הבצלים לטבעות ומפרידים
3. מחממים היטב שמן עמוק בסיר.
4. מטגנים את טבעות הבצל כשהן מצופה בבלילת הטמפורה עד הזהבה.
5. מעבירים לצלחת עם נייר סופג ממליחים עם מעט מלח גס
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון