הוראות הכנה
מרכיבים
קופסאות חלב קוקוס (לא קרם!)
3 כוסות ציר עוף (כיבסתי עוף במים+גזר+בצל+4 עלי קפיר+זר פעוט של למון גראס מיובש).
13 פרוסות דקות של גלאנגאל ( יש מיובש).
3 גבעולי למון גראס - החלק הלבן בלבד קצוץ לגודל 2 ס"מ.
10 עלי קפיר
1 ק"ג חזה הודו - פרוס לנגיסות.
4 כפות עלי כוסברה קצוצים
6 כפיות סוכר
7 כפות רוטב דגים
מיץ משלושה ליים
קופסא פטריות שמפיניון - חתוכות לרבעים.
קופסא פטריות ירדן - קרועות לגודל אכיל.
6 פלפלוני צ'ילי - חתוכים קטן קטן.
אופן ההכנה
מביאים לרתיחה עדינה את חלב הקוקוס וציר העוף.
מוסיפים את הגלאנגאל, הלמון גראס ועלי הקפיר.
מנמיכים את האש, וממשיכים לבשל בבעבוע קל במשך 10 דקות.
מוסיפים את חזה העוף/הודו , הכוסברה, רוטב הדגים ומיץ הליים וממשיכים על אש נמוכה כחמש דקות.
מוסיפים את הפטריות והצ'ילי, מבשלים עוד 10 דקות.
מכבים את האש ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון