הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח פילה טונה טרייה
2 שיני שום
½1 כפות זנגביל מגורר
2 בצלים קטנים קצוצים דק
1 כף זרעי כוסברה מעוכים
קליפה מגוררת של חצי תפוז
3 כפות מיץ ליים טרי
160 מ"ל מיץ תפוזים
¼ כוס גראנד מארנייה
1 קרמבולה פרוסה
3 כפות סירופ מוסקט
מעט מלח ופלפל
מעט שמן
אופן ההכנה
חותכים את הטונה לחתיכות קטנות. מערבבים את הבצל, השום, הזנגביל וזרעי הכוסברה בסיר קטן ומאדים ביחד כעשר דקות. יוצקים את התערובת על נתחי הטונה. מחממים מעט שמן בווק. מוסיפים את הטונה עם תערובת התבלינים ואת שאר המרכיבים ומקפיצים ביחד כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון