חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טונה מתובלת מוגשת עם קרמבולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טונה מתובלת מוגשת עם קרמבולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח פילה טונה טרייה
2 שיני שום
½1 כפות זנגביל מגורר
2 בצלים קטנים קצוצים דק
1 כף זרעי כוסברה מעוכים
קליפה מגוררת של חצי תפוז
3 כפות מיץ ליים טרי
160 מ"ל מיץ תפוזים
¼ כוס גראנד מארנייה
1 קרמבולה פרוסה
3 כפות סירופ מוסקט
מעט מלח ופלפל
מעט שמן
אופן ההכנה
חותכים את הטונה לחתיכות קטנות. מערבבים את הבצל, השום, הזנגביל וזרעי הכוסברה בסיר קטן ומאדים ביחד כעשר דקות. יוצקים את התערובת על נתחי הטונה. מחממים מעט שמן בווק. מוסיפים את הטונה עם תערובת התבלינים ואת שאר המרכיבים ומקפיצים ביחד כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון